Mobiele koffiebar bij evenementen


koffie op locatie met bariste koffie inhuren op evenementen koffie op bedrijfsfeest met mobiele espressobar


Mobiele koffiebar op uw evenement

Een evenement, festiviteit of manifestatie aan het organiseren? Kopi Koffie verzorgt graag verse koffie voor uw evenement. De oude vertrouwde Volkswagen T2 is omgebouwd tot een ware mobiele koffie foodtruck en is een echte eye-catcher. Hij is gemakkelijk in gebruik en kan overal staan om verse koffie en thee te serveren. Met deze klassieker komt het prettige ontspannen vrijetijdsgevoel bij het publiek al snel naar boven. Het evenement ziet er binnen no-time mooi, eigentijds en verzorgd uit. De luxe espressomachine vormt samen met de oude VW bus een mooi plaatje.

Kampioen in koffie

Koffie is iets wat niet mag ontbreken op een evenement, telkens meer mensen hechten waarde aan verse koffie en thee. Nederland is kampioen in koffieleuten. Koffie is helemaal ons kopje thee en neemt dan ook een belangrijke plaats in ons leven. Per dag wordt er in Nederland gemiddeld 6,5 miljoen liter koffie geconsumeerd. Op jaarbasis komt dat neer op zo’n 150 liter koffie per persoon. Uit vele onderzoeken komt naar voren dat er maar weinig mensen zijn die geen koffie of thee drinken. Nederlanders behoren dan ook niet voor niks tot de meest enthousiaste koffiedrinkers van de wereld.

Maar ook het moment en de beleving geeft de mensen een goed gevoel. Koffie is erg toegankelijk, zorgt voor gesprekken en levendigheid. Zoals werkdagen op kantoor bij de koffieautomaat beginnen, beginnen uw bezoekers met verse koffie op uw evenement.

Espressobar op locatie

De espressomachine is uitgerust op een bar. Deze bar is verbonden aan de bus middels een rail. De rail is uitschuifbaar en dient als verlengstuk van de bus. Op deze manier heb ik alle ruimte om het publiek koffie te serveren. Ook beschikt Kopi Koffie natuurlijk over espresso’s, cappuccino’s, lungo’s en de Indonesische specialiteiten.

Zie menu en prijzen voor een overzicht van de mogelijkheden

Koffie op locatie

Het arrangement is aan te passen aan uw persoonlijke wensen en het evenement. Mocht u niet beschikken over voldoende ruimte voor de bus, dan installeer ik de espressomachine op uw eigen meubilair of meegebrachte bar. Voor alles is een oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De espressomachine is uitgerust op een bar die verbonden is aan de bus. Op deze manier heb ik alle ruimte om het publiek koffie te serveren en sta ik binnen no-time klaar. Ook beschikt Kopi Koffie natuurlijk over espresso’s, cappuccino’s, lungo’s en de Indonesische specialiteiten.

Testimonial Evelien Gartz
Evelien Gartz
Eigenaar Kopi Koffie