Koffie op bedrijfsfeest

Vier het met koffie op het bedrijfsfeest

Met koffie op het bedrijfsfeest kun je de werknemers in het zonnetje zetten. Het is een mooie manier om je bedrijf zichtbaar te maken en het personeel betrokken houden. Koffie verbindt, en koffie verbindt misschien nog wel het meeste in het bedrijfsleven.

Bedrijven worden zich steeds bewuster van de waarde van het personeel. Koffie op een bedrijfsfeest is bij uitstek een goede gelegenheid om zowel het bedrijf als de werknemers aandacht te geven. Een bedrijf dat een jubileum heeft, een nieuw logo of een afscheid van een collega. Het zijn allemaal mooie gelegenheden die worden aangegrepen om een mobiele koffie foodtruck voor het bedrijf in te huren.

Mobiele koffiekar verzorgt verse koffie op bedrijfsfeest

Het inhuren van een mobiele koffiekar die de verse koffie op een bedrijfsfeest voor al het personeel regelt is een schot in de roos voor velen. Ontzettend veel mensen drinken koffie of thee en voelen verbinding met elkaar door het koffiemomentje. Het blijkt dat mensen het als een erkenning voelen wanneer er verse koffie op locatie voor hun wordt gemaakt.

Kantoorkoffie

Kantoorkoffie is soms om te huilen. Maar het momentje wat het brengt blijft belangrijk en lijkt dat soms meer het doel. De zogenaamde smalltalk bij de koffiemachine op het werk is een onmisbaar moment op de werkvloer. Koffie zorgt voor een informele ontspannende sfeer en is bij uitstek een goede keuze om op het bedrijfsfeest te serveren. Iedereen kan zelf zijn of haar favoriete koffie bestellen en maakt van dichtbij mee hoe de koffie vers wordt bereid terwijl je wacht. Dat is weer eens wat anders, dan die ondefinieerbare substantie.

Als dit koffie is, doet u mij dan maar thee.
En als dit thee is, doet u mij dan maar koffie.

Koffietruck op het bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten zijn een onderbreking van de routine. Wanneer een koffietruck alleen op het bedrijventerrein komt staan oogt het al als een speciale gelegenheid. Bij bedrijfsfeesten waarbij het personeel vrij is wordt vaak grootser ingepakt. Het bedrijf huurt bijvoorbeeld een barista in die verse koffie op het bedrijfsfeest verzorgt. Maar daarnaast komen er andere foodtrucks die zorgen voor een hapje. Zo wordt er een soort festivalterrein gecreëerd bij het bedrijf.

Mobiele koffiebar

Het inhuren van een mobiele koffiebar op het bedrijfsfeest heeft veel voordelen. Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer je de koffie op locatie wilt laten verzorgen. Een mobiele koffiebar kan een oldtimer zijn, maar ook een bakfiets of Piaggio. Wanneer het een groot bedrijfsfeest is kunnen ze met een grotere caravan komen, maar er zijn dus ook mobiele koffiebarren die je zo naar binnen kan karren.

Koffie op locatie

Doordat de koffietrucks mobiel zijn kan het personeelsfeest bijvoorbeeld gevierd worden in de bedrijfshal. De bezoekers kunnen in de lobby worden ontvangen met allerlei soorten verse koffie’s, thee en wat lekkers. Afhankelijk van de koffietruck die je inhuurt zijn er een tal van mogelijkheden. De meeste bedrijven zijn flexibel waardoor je misschien bij mooi weer het bedrijfsfeest buiten kunt vieren.

Prijzen koffie op bedrijfsfeest

De kosten voor het inhuren van een koffietruck op je bedrijfsfeest verschillen. De meeste barista’s die koffie op locatie verzorgen hanteren een vaste prijs. Deze prijzen worden gebaseerd op het geschatte aantal personeelsleden en het aantal uren dat de foodtruck aanwezig moet zijn. Meestal wordt er onbeperkt allerlei soorten koffie, cappuccino en thee geschonken. Dan kan het personeel tijdens het bedrijfsfeest meerdere bakjes koffie drinken en kom je als bedrijf niet voor verrassingen te staan.

Extra mogelijkheden bij de koffie op het feest

Bedrijven die de koffie op locatie verzorgen hebben soms extra mogelijkheden. Niet alleen kun je uit het assortiment extra’s bestellen, zoals bijvoorbeeld verse eigen gemaakte taart of spekkoek. Soms is het ook mogelijk om iets qua aankleding erbij te huren, zoals extra stoelen of een sta tafel. Wil je echt uitpakken en je bedrijfsfeest met koffie op locatie in de schijnwerpers zetten? Dan kun je denken aan een banner met bedrijfslogo, de koffiebekers of andere reclame voor op het bedrijfsfeest.