Koffie op bedrijfsfeest


Kopi Koffie, koffie op locatie in actie


Lees hieronder welke mogelijkheden er allemaal zijn voor uw bedrijf/instelling

Een bedrijfsfeest met verse koffie

Iets te vieren met het bedrijf? Jubileum? Nieuw logo? Afscheid van een collega, promotie of gewoon goodwill kweken bij de werknemers? Het kan allemaal met Kopi Koffie. Een bedrijfsfeest kent veel voordelen. Het is een mooie manier om medewerkers extra in het zonnetje te zetten en teambuilding te ondersteunen.

Kopi Koffie verzorgt verse koffie op uw bedrijfsfeest

De zogenaamde smalltalk bij de koffiemachine op het werk, een onmisbaar moment op de werkvloer. Koffie zorgt voor een informele sfeer en ontspanning en is bij uitstek een goede keuze om op uw bedrijfsfeest te serveren. Iedereen kan zelf zijn of haar favoriete koffie bestellen en maakt van dichtbij mee hoe de koffie vers wordt bereid terwijl u wacht.

De zogenaamde koffieautomaatgesprekken

De gesprekken bij de koffieautomaat zeggen soms meer dan een vergadering. Bovendien zou menig werknemer hier meer tijd willen besteden. Helaas is de koffiemachine in een bedrijf vaak een ondergesneeuwd kindje. Des te leuker om ze met luxe koffie te verrassen. Bovendien houdt koffie je scherp. We kennen allemaal die ene collega die net te diep in het glaasje heeft gekeken, of die schunnige praatjes en sjanspogingen met de vrouw van de baas. Ook dat levert ongetwijfeld leuke taferelen op, maar zulke situaties willen nog wel eens zorgen voor rare nasmaak op de werkvloer.

De mobiele espressobar

Kopi Koffie sluit aan bij uw wensen en schenkt koffie vanuit een klassieke Volkswagen T2 koffie foodtruck. Ook het arrangement is aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Mocht u niet beschikken over voldoende ruimte voor de bus, dan installeer ik de espressomachine op een meegebrachte bar of uw eigen meubilair. Voor alles is een oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zie menu en prijzen voor een overzicht van de mogelijkheden

Het arrangement van Kopi Koffie kunt u personaliseren, door middel van bijvoorbeeld teksten of bedrijfslogo's op de disposable bekers. Ook kunt u een bedankje voor uw werknemers bestellen uit mijn assortiment koffie: ‘Sampai Koffie’, ‘Senang Thee’ of de smelt-chocolademelk ‘Soebat Choco’. Een leuke attentie voor uw werknemers!

Testimonial Evelien Gartz
Evelien Gartz
Eigenaar Kopi Koffie