Koffie op congres


koffie op congres bijeenkomst koffie op locatie beurs met barista op beurzen promotie inhuren op locatie


Lees hieronder welke mogelijkheden er allemaal zijn voor uw congres

Koffie foodtruck op uw congres?

Een congres, symposium of conferentie aan het organiseren? Kopi Koffie verzorgt graag verse koffie op uw bijeenkomst. De oude vertrouwde Volkswagen T2 is omgebouwd tot een handige koffie foodtruck en bovendien een echte eye-catcher. Hij is gemakkelijk in gebruik en kan overal staan. Op deze manier kan de barista snel verse koffie en thee serveren. De luxe espressomachine vormt in combinatie met de oude VW bus een mooi plaatje. Het congres ziet er binnen korte tijd mooi, verzorgd en georganiseerd uit.

Barista inhuren op locatie

Het arrangement is aan te passen aan uw persoonlijke wensen en het congres. Mocht u niet beschikken over voldoende ruimte voor de bus, dan installeer ik de espressomachine op uw eigen meubilair of meegebrachte bar. Voor alles is een oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Koffie op bijeenkomsten

Koffie is iets wat niet mag ontbreken op een conferentie, telkens meer mensen hechten waarde aan verse koffie en thee. Zelf kom ik regelmatig uitnodigingen tegen waar de mogelijkheid tot het drinken van koffie specifiek wordt benoemd. Soms wordt het gebruikt als een ontvangst. De aanvang is dan een uur voorafgaand aan het evenement. Mensen kunnen bijkomen van de reis, bijpraten en koffie drinken voordat de bijeenkomst begint.

Nederland is kampioen in koffieleuten

Koffie is helemaal ons kopje thee en neemt dan ook een belangrijke plaats in ons leven. Per dag wordt er in Nederland gemiddeld 6,5 miljoen liter koffie geconsumeerd. Op jaarbasis komt dat neer op zo’n 150 liter koffie per persoon. Uit vele onderzoeken komt naar voren dat er maar weinig mensen zijn die geen koffie of thee drinken. Nederlanders behoren dan ook niet voor niks tot de meest enthousiaste koffiedrinkers van de wereld.
Maar ook het moment en de beleving geeft mensen een goed gevoel. Koffie is erg toegankelijk, zorgt voor gesprekken en levendigheid. Zoals werkdagen op kantoor bij de koffieautomaat beginnen, beginnen de bezoekers met verse koffie op uw congres.

Espressobar op locatie

De espressomachine is uitgerust op een bar. Deze bar is verbonden aan de bus middels een rail. De rail is uitschuifbaar en dient als verlengstuk van de bus. Op deze manier heb ik alle ruimte om het publiek koffie te serveren. Ook beschikt Kopi Koffie natuurlijk over espresso’s, cappuccino’s, lungo’s en de Indonesische specialiteiten.

Zie menu en prijzen voor een overzicht van de mogelijkheden

Kopi Koffie geeft een korting van 250,- als u mij meerdere dagen inhuurt. Dit is een oplopende korting die u krijgt voor elke extra dag dat ik op uw congres koffie schenk.

Testimonial Evelien Gartz
Evelien Gartz
Eigenaar Kopi Koffie