Koffie op locatie

Koffie op locatie

Een mobiele koffiebar op locatie voor je evenement is steeds vaker te zien. Niet alleen festivals, maar ook beurzen, tuinfeesten, verjaardagen, bruiloften en andere evenementen huren een barista in om de koffie op de locatie te verzorgen.

Veel evenementen vinden plaats op een tijdelijke locatie, het is dan erg handig om iemand in te huren die de koffie op lokatie komt verzorgen. Steeds meer bedrijven bieden deze dienst aan. Soms is het mogelijk om een barista op locatie in te huren die alles voor je regelt. Ook zijn er opties om alles zelf te doen, maar de mobiele koffiebar op locatie wordt geïnstalleerd.

Koffie op locatie foodtruck verzorgt koffie
Foto van Nick Hillier via Unsplash

Koffie op locatie laten verzorgen door een bedrijf is handig. Hierdoor hoef je zelf niet meer om te kijken naar deze klus, want het vergt de nodige aandacht om de koffie voor een groep te verzorgen. Niet alleen is het handig wanneer de koffie is uitbesteed, het wordt ook vaak ingezet als aankleding. Sommige bedrijven die de koffie op locatie verzorgen doen dat op een mooie en creatieve manier. Er zijn barista’s die hun mobiele koffiekar vanuit een oldtimer hebben, of een bakfiets. Maar ook de aankleding met een strakke tafel en een spontane barista achter de koffiekar weet de sfeer te maken.

De beste koffie op jouw event

Naast een leuke aankleding bieden bedrijven tegenwoordig ontzettend hoge kwaliteit in de koffie’s die ze op jouw evenement schenken. De bedrijven zijn gespecialiseerd in het zetten van de beste koffie’s op jouw locatie. De meeste barista’s zijn experts op het gebied van koffie en maken er een leuk feestje van met bijvoorbeeld de latte art. Koffie op een congres wordt steeds vaker door een mobiele koffiekar verzorgd. De stand aankleden op je beurs of evenement met hoge kwaliteit koffie op locatie is een mooie toevoeging.

Koffie op locatie in Zuid-Holland

Barista Service Nederland

Hoogstaande kwaliteit geserveerd met glimlach en liefde voor het vak

Barista Service Nederland staat bekend om hun goede kwaliteit koffie. Daarnaast zijn ze een waanzinnig mooie verschijning en is het een toevoeging voor elk feest. Ze schenken hun hoogstaande kwaliteit koffie op allerlei feesten, beurzen en partijen. Wanneer je in Zuid-Holland een evenement hebt en naar koffie voor jouw evenement op zoek bent: Barista Service Nederland regelt het voor je! Met hun expertise op het gebied van koffie weet je zeker dat hij lekker is.

Kenners in koffie

Deze mobiele koffiebar verzorgd sinds 2011 al koffie op locatie en heeft heel wat evenementen in Dordrecht, Rotterdam, heel Zuid-Holland en daarbuiten van koffie voorzien.

Ze zijn ervaren op alle vlakken wat koffie betreft. Wanneer het evenement kleiner is komen ze met de prachtige klassieker Volkswagen T2 de koffie op locatie verzorgen. Maar ook grote evenementen weten ze wel raad mee. Ze beschikken over een Airstream caravan, welke ook een zeer geliefde eye-catcher is op de grote evenementen.

De beste eigengebrande koffie op locatie

Barista Service Nederland is een onderdeel van de Stadsbranderij Dordrecht. Daar branden ze hun eigen koffie en is het een van de leukste koffietentjes die Dordrecht rijk is. Niet alleen de koffie is fantastisch, de mensen zijn erg aardig en voelen als familie aan. Kortom, hier krijg je veel meer dan zomaar een warm bakje koffie. Een zekere aanrader om in te huren als je op zoekt bent naar goede koffie op locatie.

Koffie op locatie in Amsterdam en Noord-Nederland

Ruud’s Coffeebar

Ben je op zoek naar koffie op locatie die vrijwel overal geschonken kan worden? Dan moet je bij Ruud zijn. Met zijn prachtige Piaggio kan je hem inhuren en schenkt hij heerlijke koffie’s, luxe theesoorten en nog veel meer.

Bij het inhuren van deze mobiele koffiekar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de eigengemaakte brownies te boeken. En deze staan waanzinnig goed te boek! Want ook het verse gebak wat Ruud bij deze koffie op locatie serveert is vers en verdient het om apart benoemd te worden. Een kaakje bij de koffie mag natuurlijk niet ontbreken, waar en wanneer de koffie in Nederland ook gedronken wordt.

De koffiebar met barista Ruud inhuren

De Italiaanse Piaggio waar Ruud de koffie op jouw evenement schenkt is een event op zich. Heb jij een bruiloft of ga je binnenkort trouwen en wil je daar koffie op locatie? Dan is de koffiebar van Ruud een prachtige aankleding. Maar Ruud schenkt ook koffie op beurzen, evenementen, festivals, openingen en bedrijfsfeesten. Eigenlijk draait Ruud nergens zijn hand voor om.

De koffiebar van Ruud inhuren is ook erg makkelijk en vriendelijk dankzij het formaat. Hij weet zich overal tussen te manoeuvreren en parkeren, maar wanneer je deze koffie inhuurt moet hij eigenlijk vol in het zicht! Zijn espressomachine en toebehoren hebben geen stroompunt nodig waardoor de mogelijkheden volop zijn.

Koffie op locatie in Friesland

Lekker bakkie

Lekker bakkie schenkt koffie op locatie in heel Friesland. En dat doen ze op meerdere mooie manieren. Met lekker bakkie weet je zeker dat je kunt slagen om je evenement aan te kleden met een mobiele koffietruck. Zij hebben namelijk meerdere mogelijkheden om de koffie op jouw locatie te verzorgen.

Je kunt ze inhuren met de geweldige oldtimer, een Citroën Acadiane. Maar ook vanuit de bakfiets kan Lekker bakkie de koffie verzorgen. Ze hebben ze al heel wat steden in Friesland van hun koffie op locatie voorzien. En niet te vergeten! Het bolderbakkie of de nostalgische Piccolo kan je vrijwel overal naar binnen rijden om koffie te schenken. Deze zijn stuk voor stuk ook prachtige mobiele koffiekarren voor op een event.

Met en zonder barista huren

Bij Lekker bakkie is dus vrijwel alles mogelijk! Naast de optie om de koffie op locatie in Friesland te verzorgen vanuit een van hun waanzinnige voertuigen, is er nog een leuke mogelijkheid. Je kunt namelijk zelf voor koffie op locatie zorgen met Lekker bakkie. Je kunt een van de voertuigen huren wanneer je zelf over een barista beschikt. Zij hebben een mini cooper aanhanger die ze verhuren. Deze is van alles gemakken voorzien en je huurt hem inclusief espressomachine en toebehoren.

Lekker bakkie heeft al heel wat plaatsen in Friesland verblijd met hun opvallend mooie koffietrucks. Kortom, wil je de koffie op locatie gepersonaliseerd hebben? Dan is de kans groot dat Lekker bakkie dè koffie foodtruck heeft die past bij jouw event!