Koffie bij bedrijfsopening of winkelopening


Koffie in de kas koffie op locatie mobiele espressobar bedrijf opening promotie met barista op feest


Hieronder kunt u lezen welke mogelijkheden er allemaal zijn voor uw bedrijfsopening, winkelopening, open huis of open dag.

Mobiele koffiebar bij bedrijfsopening of winkelopening

Heeft u een opening van een winkel, verbouwd nieuw kantoor of zelfs uitgebreid met een extra vestiging? Kortom, is er iets wat publiciteit nodig heeft? Voor alle kick-offs is een heerlijk vers bakje koffie een mooie gelegenheid om de aandacht te trekken.

Kopi Koffie verzorgt graag verse koffie voor u en maakt er een feestelijke opening van. De oude vertrouwde Volkswagen T2 is omgebouwd tot een ware koffie foodtruck en is een echte eye-catcher. Hij is gemakkelijk in gebruik en kan overal staan om verse koffie en thee te serveren. Met deze klassieker wordt uw bedrijf extra in het zonnetje gezet. Ook de combinatie van de eigentijdse oude bus en nieuwe espressomachine levert een mooi plaatje op.

Barista op locatie

Mensen besteden veel tijd aan het drinken van koffie, koffietijd. We willen er graag ruimte voor maken. Een combinatie met barista op locatie is dan ook bij uitstek de uitgelezen kans voor tijd en aandacht van uw opening of feest. We hechten steeds meer waarde aan verse koffie en thee. Nederland is kampioen in koffieleuten. Per dag wordt er in Nederland gemiddeld 6,5 miljoen liter koffie geconsumeerd. Op jaarbasis komt dat neer op zo’n 150 liter koffie per persoon. Uit vele onderzoeken komt naar voren dat er maar weinig mensen zijn die geen koffie of thee drinken. We maken er dus veel tijd voor vrij. Nederlanders behoren dan ook niet voor niks tot de meest enthousiaste koffiedrinkers van de wereld.

Espressobar op locatie

De espressomachine is uitgerust op een bar. Deze bar is verbonden aan de bus middels een rail. De rail is uitschuifbaar en dient als verlengstuk van de bus. Op deze manier heb ik alle ruimte om het publiek koffie te serveren. Ook beschikt Kopi Koffie natuurlijk over espresso’s, cappuccino’s, lungo’s en de Indonesische specialiteiten.
Ga naar menu en prijzen voor een overzicht van de mogelijkheden.

Koffie op locatie

Het arrangement is aan te passen aan uw persoonlijke wensen en de gelegenheid. Mocht u niet beschikken over voldoende ruimte voor de bus, dan installeer ik de espressomachine op uw eigen meubilair of meegebrachte bar. Voor alles is een oplossing. Neem contact op voor meer informatie.

Wist u dat Kopi Koffie ook voor het ontvangst kan zorgen? Ik wacht de mensen dan op voor de ingang, schenk een vers bakje koffie in en heet ze van harte welkom op uw opening.

Testimonial Evelien Gartz
Evelien Gartz
Eigenaar Kopi Koffie