Koffie op feestje


Koffie op locatie mobiele espressobar inhuren op feest verjaardag met barista


Kopi Koffie, de mobiele koffiebar op feestjes en partijen.

Feestje?

Iets te vieren? Sarah, Abraham of “gewone” jarige job? Verhuisd, nieuwe baan of juist ontslagen? Uit een rolletje mentos de roze in een keer weten te pakken? Allemaal goede redenen om te vieren. Kopi Koffie verzorgt graag verse koffie op uw feest! Met de oude vertrouwde Volkswagen T2 die omgebouwd is tot een ware koffie foodtruck wordt uw feestje geheid een succes. U hoeft niet meer om te kijken naar de bediening van uw gasten. Ik als barista neem al die zorgen van u over en voorzie de gasten van koffie en thee. Op deze manier kunt u zelf ook genieten, want dat is ten slotte toch de bedoeling.

Een (verjaardags) feest organiseren

Valt niet mee. Toch is het erg leuk om een groep mensen bij elkaar te hebben. Mensen die je lang niet hebt gezien, of juist elke dag omdat je bij hetzelfde bedrijf werkt.Op een feestje kun je weer even bijkletsen. Tegenwoordig geven mensen de organisatie van een feestje uit handen. Het leven is druk, maar een feest geven of bezoeken is altijd gezellig. Er worden verscheidene hapjes en drankjes op locatie verzorgd. Op deze manier levert het organiseren van een feest geen kopzorgen meer op. De genodigden zijn enthousiast en het is een feestje waar nog eens over nagepraat wordt.

De mobiele espressobar

De espressomachine is uitgerust op een bar. Deze bar is verbonden aan de bus middels een rail. De rail is uitschuifbaar en dient als verlengstuk van de bus. Op deze manier heb ik alle ruimte om het publiek koffie te serveren. Ook beschikt Kopi Koffie natuurlijk over espresso’s, cappuccino’s, lungo’s en de Indonesische specialiteiten.
Zie menu en prijzen voor een overzicht van de mogelijkheden

Koffie op locatie

Het arrangement is aan te passen aan uw persoonlijke wensen en het evenement. Mocht u niet beschikken over voldoende ruimte voor de bus, dan installeer ik de espressomachine op uw eigen meubilair of meegebrachte bar. Voor alles is een oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zie menu en prijzen voor een overzicht van de mogelijkheden

Testimonial Evelien Gartz
Evelien Gartz
Eigenaar Kopi Koffie