Koffie op feestje

Mobiele koffiebar op je feestje

Koffie op je feestje laten schenken door een echte barista? Steeds vaker zie je dat mensen een mobiele koffiebar inhuren wanneer er een feest wordt georganiseerd. Deze barista’s weten wel een feestje te verzorgen met hun heerlijke koffie. Mensen die eens goed willen uitpakken met de verjaardag, jubileum of een tuinfeest voor de housewarming.

Niet alleen is het heel erg leuk om een koffietruck op je pretje te hebben, het scheelt je ook een hoop gedoe! Hierdoor kun je zelf ook met de gasten genieten van het feest en samen een bakje koffie drinken.

Een (verjaardags) feestje organiseren met koffie

Het organiseren van een (verjaardags) feestje valt niet mee. Althans, het meerendeel van de mensen staat niet te springen om een feest voor te bereiden. Toch is het erg leuk om een groep mensen bij elkaar te hebben. Doordat de organisatie moeite kost wordt een feest sneller overgeslagen. Maar daar hebben koffietrucks wat op gevonden. Want hoe groot of klein het feestje ook is, zij kunnen de koffie op locatie verzorgen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in het huren van een barista die de koffie voor jou verzorgd.

Personaliseren van je feestje

Sommige mobiele koffiebarren kunnen voor elk feestje worden aangepast. Ook zijn er bedrijven die zelfs het feestje voor jou aankleden en kun je alles laten personaliseren. Er zijn bedrijven die aanbieden om tafels, bankjes of stoelen mee te nemen. Ze kunnen het terrein sfeervol aankleden en maken er een feestje van. Ook het ontvangen van gasten is iets wat geregeld wordt aangeboden.

Mobiele koffiebar op feestje

Een mobiele espressobar die op jouw feestje de koffie komt verzorgen is vaak meer dan koffie. Ze kunnen de locatie vaak omtoveren alsof je in een lokale espressobar bent. Veel mobiele koffiebarren bieden dan ook verse hapjes aan. Afhankelijk van je wensen, zijn er tal van mogelijkheden.

Gebak met gemak

Eigen gemaakte brownies, spekkoek, bananenbrood en worteltjestaart. Zomaar wat dingen die ook op je feestje geregeld kunnen worden. Sommige mobiele koffietrucks bieden veel meer aan dan alleen maar koffie. Want eerlijk, in Nederland slaat de paniek soms wel toe wanneer er niks bij de koffie geserveerd wordt.

Wil je naast de heerlijke cappuccino’s, espresso’s en latte macchiato’s ook dat er een gebakje bij komt? Ook dat kunnen sommige mobiele koffiebarren voor je regelen. Welke foodtruck je het beste kunt inhuren voor jouw feestje is even zoeken. Bekijk hier per regio de leukste foodtrucks die koffie op locatie verzorgen.

Wat kost koffie op je feestje

De kosten voor het inhuren van koffie op locatie kunnen erg verschillen. Meestal worden de prijzen afgestemd op de grootte van het feest. Heeft u een klein feestje waar niet zoveel mensen komen? Dan wordt er soms een korting gegeven, of een prijs berekend per uur of dagdeel. Voor feesten waar veel mensen komen kan er bijvoorbeeld afgesproken om voor een bepaald bedrag onbeperkt koffie te worden geschonken. Sommige barista’s bieden ook aan om per consumptie de kosten achteraf te berekenen.

Een extraatje bij de koffie op je feestje

Vaak is het ook mogelijk om voor een klein bedrag extra’s bij te kopen, zoals fris of limonade. Wanneer er veel kinderen op het feest komen is dat natuurlijk erg handig. Daarnaast zijn er barista’s waarbij je statafels, stoelen of banken bij de koffie in kunt huren. Vaak zijn deze opties goedkoper, omdat je ze bij hetzelfde bedrijf afneemt. Je kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen zodat je het feest van tevoren zelf kunt stylen bijvoorbeeld.