Soorten koffiemachines

Oh boy! Zo-veel soorten en maten koffiemachines te koop, maar welke soorten koffiemachines anno 2024 zijn nou het beste? Wil je jezelf trakteren op een goede machine, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dat is heel begrijpelijk! Het aanbod in alle verschillende soorten koffiezetapparaten kan overweldigend zijn.

In dit artikel vind je een uitgebreid overzicht van de de meest verkochte koffiemachines, de beste merken en de beste 3 soorten koffiemachines op een rij! Snel weten welke koffiemachine je moet kopen? Lees dan verder.

Soorten-koffiemachines-2022-alle-koffiezetapparaten

Inhoudsopgave

Welke soorten koffiemachines zijn er?

Koffiemachines zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Er zijn soorten koffiezetapparaten waarbij je alleen op een knopje hoeft te drukken tot espresso machines waarbij je de bonen zelf afgepast moet malen. En alle verschillende koffiezet mogelijkheden daar tussenin. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen in soorten koffiemachines 2024 en hoe werken ze? Dat lees je hier!

Dit zijn de meest populaire soorten koffiemachines voor thuis:

  • De volautomaat koffiemachine (ook wel espresso bonenmachine genoemd)
  • De halfautomaat koffiemachine (ook wel pistonmachine genoemd)
  • Koffiezetapparaten filter
  • Cupmachines (de koffiecups worden ook wel capsules genoemd)
  • Koffiepad koffiezetapparaten

De beste soorten koffiemachines 2024

De beste koffiemachines 2024 zijn er ook in allerlei verschillende soorten en maten. Het belangrijkste van een koffiemachine is dat hij doet waar hij voor gemaakt is: koffie zetten. En dan natuurlijk de koffie zoals jij hem wilt drinken. Ook al ziet een koffiemachine er heel mooi uit en beschikt hij over de nieuwste technieken, hij moet wel bij je passen. Het beste koffiezetapparaat is ook je beste kameraad! De mooiste machines kunnen niet altijd voldoen aan jouw behoefte, selecteer daarom je koffiemachine vooral op wat het apparaat kan en welke koffie het beste bij jou past. Lees meer over welke koffiezetapparaten en welke koffiemachine kopen handig is voor jou.

Soorten volautomaat koffiemachines 2024

Een volautomaat koffiemachine wordt ook wel espressomachine of bonenmachine genoemd. Met het woord volautomaat wordt bedoeld dat de koffiemachine vrijwel alles automatisch doet. Met één druk op de knop kun je genieten van een lekker vers bakje koffie.

Een volautomaat maalt de koffiebonen, zorgt ervoor dat het een afgepaste hoeveelheid is en perst het water voor jou door de gemalen koffie. Het enige wat jij moet doen is het waterreservoir vullen, het bonenreservoir voorzien van koffiebonen en aangeven hoeveel bakjes koffie jij wilt dat het apparaat voor je zet. Oh, en vergeet niet je kopje eronder te zetten! Want anders moet je je vers gezette bakje uit de lekbak drinken.

De drie beste merken volautomaat koffiemachine

1. Jura beste merk volautomaat koffiemachine

jura e4 ea pianoblack koffiezetapparaat

Direct naar alle Jura volautomaat koffiemachines

Op dit moment is het beste koffiemerk JURA. Het is een hele betrouwbare en solide volautomaat koffiemachine en geliefd onder de echte koffiekenners. Het Zwitserse bedrijf timmert al sinds 1931 aan de weg, en hoe! Het merk is wereldwijd bekend en staat bekend om de duurzaamheid. JURA heeft de hoogste kwaliteit waardoor de koffiemachines een lang leven hebben. In de review Jura E4 piano lees je alles over deze beste volautomaat koffiemachine 2024.

Jura E6 - Piano White

★★★★★
 Jippieee, op voorraad!

JURA heeft volautomaten voor thuis, koffiemachines op het werk en voor in de horeca. Op alle gebieden is het koffiemerk Jura een goede om een koffiemachine van te kopen. De volautomaat koffiemachine voor thuis de beste keuze 2024. Het is het meest gebruikte merk voor thuis. JURA heeft een strak en mooi design wat in elke keuken past.

2. De’Longhi beste merk volautomaat koffiemachine

Het merk De’Longhi is een wereldwijde hit geworden door de beste te zijn met volautomaat koffiemachines. De’Longhi is gespecialiseerd in meerdere onderdelen, zoals huishoudapparaten. Met de volautomaat koffiemachines hebben zij echter de aandacht van het grote publiek getrokken.

De’Longhi heeft de beste merken volautomaat koffiemachines voor thuis en op het werk. De meeste koffiezetapparaten van De’Longhi zijn uitvoeringen om de beste cappuccino’s mee te zetten. Het is dan ook een geliefd merk onder de mensen die houden van alle melkspecialiteiten. De automatische machines zijn eenvoudig in gebruik en zien er altijd indrukwekkend uit.

3. Siemens beste merk volautomaat koffiemachine

Het merk Siemens bestaat ook uit een group en zet zich nu in de markt met de beste volautomaat koffiemachines. Siemens is bekend van huishoudelijke apparaten maar het merk groeit ontzettend op meerdere gebieden. Daarbij heeft Siemens zich ook gericht op de koffiezetapparaten. Siemens is in 2024 de beste volautomaat koffiemachines gaan ontwikkelen. De volautomatische koffiemachines van Siemens worden veel verkocht.

Siemens is een Duits merk dat in 1847 al is opgericht. Het merk doet het heel goed in Europa, en ook in Nederland is Siemens een gewild merk. Siemens maakt degelijke en betrouwbare apparaten en op koffiegebied ontwikkelen ze zich ontzettend snel. Ze maken inventieve volautomatische koffiemachines voor thuis. Siemens heeft soorten koffiemachines 2024 die voor iedereen geschikt zijn.

Top 3 beste volautomaat koffiemachines

De beste volautomaten koffiemachines behoren op dit moment bij Jura, De’Longhi en Siemens. Deze merken hebben de meest succesvolle methodes en technieken toegepast op de koffiezetapparaten.

Jura E4 Piano

De Jura E4 Piano volautomaat koffiemachine staat op nummer 1 van de beste en meest verkochte koffiezetapparaten. Het is een solide machine die krachtig is in zijn eenvoud. Hij doet waar hij voor gemaakt is namelijk: het zetten van de beste zwarte koffie’s met verse koffiebonen. Deze verse bonenautomaat is er voor de echte koffieliefhebber die zijn koffie zwart drinkt.

De’Longhi Dinamica ECAM350.55.B

Wanneer je houdt van cappuccino en andere melkspecialiteiten, houd je van de De’Longhi volautomaat koffiemachines. De beste De’Longhi volautomatisch koffiezetapparaat is de Dinamica. De Dinamica ECAM350.55.B is uitgerust met het Latte-crema systeem waarmee deze machine als de beste melk kan opschuimen. In de review De’Longhi Dinamica lees je alles over dit apparaat uit de top 3 beste koffiemachine volautomaten 2024.

Siemens EQ.6 Plus S.100

De koffiemachine volautomaat Siemens EQ.6 Plus S.100 staat op nummer 3 van de beste volautomaat koffiemachines. Het is een hele fijne machine voor thuis. De volautomatische koffiemachine van Siemens is stiller dan andere machines. Dit is natuurlijk al een groot pluspunt. Maar de machine heeft nog veel meer stille kwaliteiten, zoals de ruime keuze in je persoonlijke voorkeuren.

Soorten halfautomaat koffiemachines 2024

Een halfautomaat koffiemachine wordt ook wel pistonmachine genoemd. De piston is het filterdrager, het handvat nogal opvallend uit de machine steekt. De vorm is vrij kenmerkend voor de halfautomaat. Deze soorten koffiemachines vergen meer kennis van koffiezetten. Ook een goede dosis geduld is nodig om een bakje koffie te zetten met de halfautomaat koffiemachine. Een pistonmachine is een van de soorten koffiemachines 2024 die populair is vanwege de groeiende waardering in pure koffie.

De pistonmachine is een geliefde machine voor de thuisbarista. Bij de meeste halfautomaten kun je vrijwel alles zelf regelen. De koffie maal je met een bonenmaler. Er zijn halfautomaten die een interne bonenmaler hebben. Maar bij de meeste halfautomaten moet je de koffiebonen met een extern apparaat malen.

Soorten koffiemachines 2022 welke koffiemachine kopen Pistonmachine

Wanneer je de koffie in de piston (filterdrager) hebt gedaan moet je de koffie nog aangestampt worden. Dit gebeurt door middel van een tamper. Vervolgens hang je de filterdrager in de halfautomaat. De koffiemachine perst nu met een hoge druk water door de gemalen koffie. Ook hier kun je zelf alles instellen. De temperatuur van het water waarmee het door de koffie loopt, de hoeveelheid water en het aantal bar valt allemaal te regelen.

De halfautomaat is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Ook zijn er veel opties beschikbaar per soort of merk koffiemachine. Filterhouders voor de halfautomaat kun je voor 1 kopje kopen maar zijn ook verkrijgbaar met een uitloop voor 2 kopjes. Ook is het opschuimen van melk mogelijk met een stoompijpje.

De 3 beste merken halfautomaat koffiemachines

Solis beste merk halfautomaat koffiemachines

Solis heeft de beste halfautomaat koffiemachine te koop. Het merk Solis is sinds 1908 al bezig met het ontwikkelen van apparaten. Ze hebben espressomachines, bonenmalers en melkschuimers in de verkoop. Daarbij hebben ze een groot assortiment aan onderhoudsproducten en accessoires. Solis soorten koffiemachines 2024 zijn herkenbaar en een parel op het aanrecht.

Solis heeft halfautomaten koffiemachines met ingebouwde koffiemolen, maar ook koffiemachines zonder koffiemolen. Beide soorten halfautomaat koffiemachines van Solis zijn erg goed. Het pistonapparaat zonder molen kan worden gebruikt in combinatie met een externe koffiemaler van dit merk. Want deze molens zijn ook erg goed, zowel de ingebouwde koffiemolens als de losse koffiemalers die Solis verkoopt.

Sage beste merk halfautomaat koffiemachines

Sage is een heel goed merk en heeft de meest verkochte halfautomaat koffiemachines in 2024 verkocht. Het merk Sage is groot op het gebied van allerlei apparatuur, maar met de halfautomaat pistonmachines maken ze een enorme opmars.

Het Australische bedrijf bestaat al meer dan 85 jaar en verovert nu ook de Europese markt. Koffieliefhebbers zijn razend enthousiast over de halfautomaten die Sage verkoopt. De espressomachines met pistonapparaat zijn een perfecte manier om verse bonenkoffie te zetten zoals jij dat wilt. Een stevig merk voor stevige koffie, met de Sage halfautomaten kan je thuis de barista spelen.

De’Longhi beste merk halfautomaat koffiemachines

De’Longhi is een merk dat op meerdere vlakken gespecialiseerd is en de halfautomaten koffiemachines soms te weinig aandacht krijgen. Zonde, want De’Longhi kent meerdere halfautomaten die ontzettend goed zijn. De’Longhi is thuis op het hele koffiegebied, en de echte koffiekenner voelt zich thuis met een De’Longhi halfautomaat koffiemachine.

Het merk De’Longhi kent meerdere varianten in de halfautomaten. Zij hebben pistonmachines op de markt waar er een bonenmaler ingebouwd is, maar ook waarbij je een externe bonenmaler nodig hebt. De best verkochte halfautomaat koffiemachines van De’Longhi hebben een koffiemolen in het apparaat. En De’Longhi laat ziet dat ze daar de beste machines van kunnen maken.

Top 3 beste soorten halfautomaat koffiemachines 2024

1. Solis Grind and Infuse Compact

De Solis Grind and Infus Compact laat zien dat hij de beste halfautomaat koffiemachine van Solis is. Met deze pistonmachine heb je het gemak van een ingebouwde bonenmaler. Deze bonenmaler van de Grind and Infuse Compact is ontzettend goed door Solis gebouwd. Het is een vrij precieze maler die van goede materialen is gemaakt.

Deze Solis pistonmachine beschikt over een manometer. Hiermee kun je zien met hoeveel druk het water door de gemalen koffie gaat. Dit is een hele mooie toevoeging omdat je hiermee heel precies kunt meten hoe de machine is ingesteld.

Het apparaat beschikt over automatische meldingen en zal aangeven wanneer de halfautomaat koffiemachine schoon moet worden gemaakt. Ook een mooi pluspunt.

2. Sage Barista Express Stainless Steel

De beste halfautomaat koffiemachine heeft Sage. Deze topmachine staat op nummer 2 omdat het een ideale pistonmachine voor thuis is. Hij is gebruiksvriendelijk en een mooi model om te oefenen met het zetten van verse bonenkoffie met een halfautomaat.

Veel barista’s zweren bij deze halfautomaat om meerdere redenen. Dankzij een geïntegreerd bonenmaler is hij sneller en makkelijk om thuis koffie mee te zetten. Daarbij kan de Sage de druk meten waardoor je kunt aflezen hoe precies hij is ingesteld. Het roestvrij staal design is al een reden op zich om hem in je keuken te willen. Maar de functies waarover de Sage Barista Express beschikt maken hem compleet.

3. De’Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

Niet geheel verrassend heeft De’Longhi met de La Specialista Arte EC9155.MB weer een plaats in de top 3 beste halfautomaat koffiemachines veroverd. Deze De’Longhi beschikt over een geïntegreerde bonenmaler die hoog scoort bij de koffiekenners. Hij kan automatisch malen en doseren van de bonen. Hierdoor is het een van de snellere halfautomaten.

De halfautomaat koffiemachine La Specialista Arte beschikt over een meter waarbij je de druk kunt aflezen. Hierdoor kun je nauwlettend in de gaten houden of de koffie wordt zoals jij wilt.

Soorten koffiezetapparaten filter

Wie kent hem niet! Het koffiezetapparaat dat je bij vrijwel elke oma in de keuken ziet. De ouderwetse manier van koffiezetten met een filter koffiezetapparaat. De koffiemachine is eventjes in de vergetelheid geraakt door de opmars van de cup en padsmachines. En ook de bonenmachine werd steeds populairder. Toch is het koffiezetapparaat voor filter terug. Hipper, sneller en beter dan ooit tevoren. Steeds meer jongeren kiezen ook deze manier van koffiezetten en het apparaat is van zijn stoffige imago afgekomen.

Kofffiezetapparaten filter hebben meestal de capaciteit om tussen de 4 en 10 kopjes koffie per keer te zetten. Ook zijn er filter koffiezetapparaten te koop die geschikt zijn voor 1 kopje koffie. Afhankelijk van je wensen en doelen kun je dus altijd slagen bij deze duurzame en goedkope manier van koffiezetten. Bij een huis vol visite is een grote pot verse koffie zo gezet. Maar ook een kopje voor 2 maar je hier gemakkelijk en snel mee.

De filter koffiezetapparaten zijn er zo luxe als je maar zou willen. Je heb koffiezetapparaten met een timer-functie, zo kun je de koffie al aanzetten terwijl jij nog in bed ligt of onderweg bent. Daarnaast kun je de de temperatuur en snelheid van het water regelen. Ook zijn er filter koffiezetapparaten te koop met interne bonenmaler. Vervolgens kun je nog een keuze maken tussen een glazen koffiekan, een thermoskan die bij het filterapparaat hoort of een 1-kops kopje of thermoskan. Kortom, genoeg keuze om te slagen.

De drie beste merken koffiezetapparaten filter

Moccamaster beste merk koffiezetapparaat filter 2024

Als je het mij vraagt is Moccamaster het beste merk aller tijden op het gebied van de beste koffiezetapparaten filter. Dit merk heeft eigenlijk alles wat een merk nodig heeft. Om te beginnen is het bedrijf Nederlands. Het maakt gebruik van duurzame materialen, let hierbij op mens en milieu. Ze gaan voor kwaliteit die heel ver reikt. Hierdoor kun je een leven lang met een koffiezetapparaat filter van Moccamaster meegaan. De soorten koffiemachines 2024 die weer populair zijn (maar ook altijd blijven) zijn de koffiezetapparaten met filter.

Moccamaster heeft verschillende soorten koffiezetapparaten voor filterkoffie. Het inventieve bedrijf heeft ook een koffiezetapparaat filter voor 1-kops koffie. De Cup One is kleiner gebouwd en laat de verse filterkoffie direct in je kopje vallen. Daarnaast heeft het merk koffiezetapparaten filter die de perfecte dosering hebben van 4 tot 10 koppen koffie. Ook heeft Moccamaster de beste koffiezetapparaten voor professioneel gebruik zoals horeca, sportkantines en dergelijke.

Wil je de koffie helemaal perfect hebben? Dan kun je er een koffiemolen van Moccamaster bij kopen. Want ook de koffiemolens van dit Nederlandse merk steekt met vlag en wimpel boven de meeste bonenmalers uit.

Braun beste merk koffiezetapparaat filter 2024

Het merk Braun is bijna van alle markten thuis, toch is Braun ongekend populair met de koffiezetapparaten filter. Het is een veel verkocht merk wat vertrouwd aanvoelt. Hij ziet er vrijwel altijd hetzelfde uit waardoor we het merk Braun echt in ons leven integreren.

Maar omdat Braun zulke goede zaken doet op koffiegebied is het aan het pionieren. Ze hebben inmiddels meerdere goede koffiezetapparaten voor de filter in de verkoop. Deze koffiezetapparaten filter beschikken over opvallend meer functies waardoor het merk een groter publiek trekt.

Krups beste merk koffiezetapparaat filter 2024

Krups is niet alleen een leuke naam, Krups heeft ook de beste koffiezetapparaten filter in huis. Het merk is bekend onder groot publiek. Krups bestaat al sinds 1848 en is een Duits merk. In 1968 wist het merk furore te maken met de elektrische koffiemolen. Al gauw kwamen er wereldwijd fabrieken en waren ze het meest verkochte merk op dat gebied.

Rond 1980 begon Krups zich meer te ontwikkelen in het maken van koffiemachines. Sinds die tijd doet Krups goede zaken en maakt de beste koffiezetapparaten filter. Krups is gewoon een heel degelijk en solide merk waarbij je weet wat je koopt. Krups heeft de beste soorten koffiemachines 2024, maar is ook steeds in ontwikkeling en zal ons nog veel mooie koffiemomenten bezorgen.

Top 3 beste koffiezetapparaten filter 2024

1. Moccamaster KGB Select

De beste koffiezetapparaten filter is de Moccamaster KGB Select. Dit koffiezetapparaat steekt met vlag en wimpel boven de andere machines uit. Het koffiezetapparaat filter weet zich met klasse te onderscheiden door de hoge kwaliteit. Deze koffiemachine beschikt over de juiste functies.

Moccamaster koffiezetapparaten hebben de beste wateruitloop in hun machines gebouwd. De verdeling is perfect deze gecontroleerd gaat. Hierdoor krijg je de beste smaken uit de koffie. Hij verdeeld het water goed en doet dit met timing. Deze optie in twee verschillende standen te gebruiken. Zo kun je instellen dat hij het water langzamer of sneller in de gemalen koffie schenkt zodat er bij een elke hoeveelheid koffie de juiste hoeveelheid smaak wordt afgegeven.

Alle onderdelen van de Moccamaster zijn los te koop. Dit koffiezetapparaat staat bekend om zijn kwaliteit, wat te merken is in de keuze aan materialen. Hierdoor kan hij al een leven lang meegaan. Maar doordat alle onderdelen los te koop zijn, weet je dat nu zeker. Bij andere apparaten gaan sneller onderdelen stuk of slijten. Ze zijn zo gebouwd dat je hem dan niet meer kunt gebruiken, maar de Moccamaster weet zich hierin weer van de rest te onderscheiden.

2. Braun KF7020 (Pure Aroma 7)

De Braun Pure Aroma 7 is een goede tweede koffiezetapparaat filter. Deze machine heeft een LCD scherm waarmee meerdere opties ingesteld kunnen worden. Zoals een 24uurs timer. Een leuk cadeau voor jezelf, om de filterkoffie alvast te laten lopen wanneer je uit bed komt. Daarnaast heeft hij een indicatie voor het ontkalken en reinigen van het koffiezetapparaat filter.

3. Krups ProAroma F30908

De Krups ProAroma is het koffiezetapparaat filter die er vertrouwd uitziet. Iedereen weet hoe hij werkt, het is een koffiemachine zoals een filterapparaat zou worden getekend. Daarnaast is dit koffiezetapparaat van Krups een van de goedkoopste koffiemachines die wel goed zijn. De prijs -kwaliteit verhouding is zeer goed van dit koffiezetapparaat.

Soorten koffiecupmachines 2024

Cupmachines zijn koffiemachines waar je gebruikt maakt van cups. Deze cups worden ook wel capsules genoemd. In deze cups zit gemalen koffie. Deze manier van verpakken zorgt ervoor dat de koffie zo vers mogelijk blijft. Dit komt door de beschermende laag van de koffiecup en de luchtdichtheid van de cup waar de koffie mee is verpakt. Ook draagt de snelheid van verpakken na het malen bij aan de versheid die deze cups leveren.

De koffiecupmachine is een van de snelste manieren om verse koffie te zetten. De cupmachine is dan ook zeer geliefd om zijn gemak. Koffiecups zijn op veel plekken te koop en ook online kun je alle soorten en maten koffiecups bestellen. Zowel A-merken als B-merken worden op internet aangeboden. Wanneer je eenmaal hebt gevonden welke cups je lekker vindt en in jouw machine passen is ook het kopen van de koffiecups een fluitje van een cent. Ga naar het overzicht voor meer informatie over alle koffiecapsules, en bekijk de beste koffiecups van 2024.

Weet je nog niet welke welke cups er in jouw koffiemachine passen? Op deze pagina vind je meer informatie over de beste koffiecupmachine van 2024.

Koffiecupmachines zijn ook gewild bij de cappuccino en latte liefhebbers. Er zijn koffiecupmachines te koop die beschikken over een melkreservoir. Dit reservoir zorgt ervoor dat je cappuccino met verse melk kunt maken. Een simpel systeem die zeer geliefd is onder de melkkoffieliefhebbers. Doordat de koffiecups vers zijn verpakt en je verse melk kunt opschuimen, heb je met 1 druk op de knop een heerlijke cappuccino gemaakt met een koffiecupmachine.

De 3 beste merken koffiecupmachines 2024

De’Longhi beste soorten koffiecupmachines 2024

Het merk De’Longhi heeft harten van cappuccinoliefhebbers verovert. Dit deed het bedrijf al met de volautomaten en zette zich hiermee duidelijk goed neer in de koffiemarkt. De’Longhi is bekend van meerdere huishoudelijke apparaten. Gelukkig voor de koffiedrinkers hebben ze de aandacht ook bij het ontwikkelen van koffiemachines gehouden. Want De’Longhi koffiecupmachines zijn populair bij een breed publiek. De’Longhi’s assortiment soorten koffiemachines 2024 is groot en timmert nog steeds aan de weg.

Sage beste soorten koffiecupmachines 2024

Het koffiemerk Sage is naast de koffieapparaten ook bekend voor allerlei keukenmachines. Sage heeft harten verovert bij de thuisbarista met de prachtige pistonmachines. Maar voor de mensen die daarbij wel van koffie houden en niet de moeite heeft Sage koffiecupmachines te koop.

Nespresso beste soorten koffiecupmachines 2024

Nespresso is een bijzonder merk die de koffiecup op de markt bracht. Het merk Nespresso heeft een tijdje de patenten gehad voor de koffiecup. Daarna hebben ze samen met verschillende kofiemerken prachtige koffiecupmachines ontwikkeld. Nespresso heeft stijl en klasse. Het is een mooi en strak design die je in het zicht wilt hebben.

Top 3 beste koffiecupmachines

1. De’Longhi Nespresso Lattissima Pro EN750

Deze koffiecupmachine van De’Longhi is de beste koffiemachine voor de echte cappuccinoliefhebber. Wanneer je van melkspecialiteiten houdt en die met gemak wil drinken, dan is de De’Longhi koffiecupmachine de beste keuze.

Met één druk op de knop tovert deze koffiemachine heerlijke koffie’s voor je. Het cappuccinosysteem om je melk mee te schuimen is super eenvoudig. Je kan er snel melkspecialiteiten mee maken en de koffiecupmachine is ook gemakkelijk weer schoon.

De koffiecupmachine van De’Longhi is gemaakt van kwalitatieve materialen. Hierdoor kan je lang genieten van de beste cappuccino’s met vers geschuimde melk en een koffiecup naar keuze.

2. Sage Nespresso Creatista Plus Black Truffel

De Sage Nespresso Creatista Plus Black Truffel is de beste koffiecupmachine waarbij de verse melk kan schuimen. Sage zorgt er met dit apparaat voor dat je als een echte barista je cappuccino zelf kan schuimen met een melkkan. Doordat het een koffiecupmachine is heb je het gemak van snelle koffie, terwijl je jouw eigen Latte-art kunt toepassen met de verse melk via het stoompijpje.

Het stoompijpje heeft 8 verschillende automatische standen om je melk naar wens mee te schuimen. Deze Sage Nespresso heeft het beste van beide werelden met elkaar gecombineerd. Een geniale uitvinding. Soorten koffiemachines 2024 waarbij je zelf de melk kan schuimen met het stoompijpje zijn ook zeer in trek bij de thuisbarista.

3. Nespresso Fertuo Plus

De koffiecupmachine Nespresso Fertuo Plus is de beste als het gaat om zwarte koffie. Nespresso doet het goed als een van de soorten koffiemachines 2024 die zich richt op de zwarte koffie. Qua design is het al een genot om naar te kijken. De koffiecupmachine is strak, maar heeft hele mooie opties om verschillende koffie’s mee te zetten. Zo kan hij bijvoorbeeld grotere koppen koffie met 1 cup zetten. Hij is super makkelijk in gebruik, dit maakt hem geliefd onder de koffieliefhebber met een beetje haast. Maar ook in alle rust is de Nespresso Fertuo een toevoeging voor de liefhebber van pure zwarte koffie. Van espresso tot een large lungo.