Koffie op bruiloft


Kopi Koffie op bruiloft koffie op locatie trouwerij inhuur mobiele espressobar


Koffie op bruiloft

Op zoek naar een mobiele koffiebar voor op uw bruiloft? Dat kan met Kopi Koffie. Hieronder lees je welke mogelijkheden er allemaal zijn voor jouw bruiloft.

Koffie foodtruck op je bruiloft

Gefeliciteerd! U gaat trouwen en dat mag gevierd worden. Kopi Koffie is bij uitstek een prachtige aanvulling op uw trouwfeest. U kunt mij als barista inhuren op uw bruiloft om de gasten te voorzien van een heerlijk vers bakje koffie.
De oude Volkswagen T2 is omgebouwd tot een ware koffie foodtruck en is een echte eye-catcher op uw trouwfeest. Hij is gemakkelijk in gebruik en kan overal staan om koffie en thee te serveren. Met deze klassieker krijgen de genodigden direct een speciaal gevoel. Uw trouwlocatie/feest ziet er binnen no-time mooi en verzorgd uit. De luxe espressomachine vormt samen met de oude VW bus een mooi plaatje. Mocht u nog geen genoeg hebben van de trouwfotoreportage, dan kunt u ook nog poseren bij de bus voor leuke kiekjes. Kopi Koffie denkt met u mee, uw wensen staan voorop. Het is ten slotte een dag voor in de plakboeken, of in de hedendaagse #cloud.

Bruiloft personaliseren met koffie

Het arrangement van Kopi Koffie kunt u personaliseren. Mocht u er cake bij willen dan kunt u kiezen uit mijn arrangement. Ook kunt u een eigen draai geven aan de koffie foodtruck op uw bruiloft. Zo is het bijvoorbeeld een leuke toevoeging om de disposable bekers te laten bedrukken met eigen teksten of ideeën. Ook kunt u een trouwbedankje laten aansluiten bij de bruiloft en zakjes met mijn “Sampai Koffie” of “Senang Thee” bestellen. Ook hierbij kunt u natuurlijk zelf een persoonlijke boodschap toevoegen of dit bij mij bestellen. Een leuke herinnering voor de gasten door middel van een tastbaar cadeautje.

Een bruiloft organiseren

Valt niet mee. Ben je er eindelijk samen uitgekomen welke daggasten je uitnodigt, moet je alweer nadenken over de catering. De trouwtrends zijn dit jaar verre van tafelschikking en stiptheid. Er zijn telkens meer mensen die een klein foodfestival creëren op hun bruiloft. Dit heeft natuurlijk het grote voordeel dat gasten zelf hun eten en drinken af kunnen halen en de persoonlijke sfeer er direct in zit. Kortom, een goed verzorgt feestje waar nog lang over nagepraat wordt. Nog geen flauw idee wat je zou willen? Lees dan mijn blog over trouwen om inspiratie wat inspiratie op te doen.

De mobiele espressobar

Kopi Koffie sluit aan bij uw wensen en schenkt koffie vanuit een klassieke Volkswagen T2 koffie foodtruck. Mocht u niet beschikken over voldoende ruimte voor de bus, dan installeer ik de espressomachine op een meegebrachte bar of uw eigen meubilair. Voor alles is een oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een overzicht van de mogelijkheden vind je bij menu en prijzen.

Het arrangement van Kopi Koffie kunt u personaliseren, door middel van bijvoorbeeld teksten of namen op de disposable bekers. Ook kunt u een trouwbedankje bestellen uit mijn assortiment koffie: ‘Sampai Koffie’, ‘Senang Thee’ of de smelt-chocolademelk ‘Soebat Choco’. een leuke herinnering voor de gasten!

Testimonial Evelien Gartz
Evelien Gartz
Eigenaar Kopi Koffie